Leven in vrijheid

Om dichter bij jezelf te komen, is het belangrijk dat je je bewust wordt van je lichaam, geest en ziel. White Willow begeleidt dit spirituele proces via verschillende werkvormen. Welke vorm past het beste bij jou?

Adembevrijding

Ademen is leven.

Meer ademen is bewuster en intenser leven.

Naarmate je opgroeit, verstoor je vaak je natuurlijke manier van verbonden ademhalen.

Het niet doorademen tijdens emotionele gebeurtenissen kan ervoor zorgen dat de ervaringen die je hebt niet worden doorleefd. Hierdoor kunnen ze onverwerkt achterblijven in je lichaam. Opeengestapeld kunnen ze voor spanningen, onrust en klachten zorgen. 

Tijdens een ademsessie kom je op een zachte manier in contact met wat er in je leeft. Door je adem in een ritme te laten stromen maak je diep contact met hoe het echt met je is. Werken met je adem is een intense ervaring waardoor je weer ruimte in jezelf kunt ervaren. Je ervaart weer lichamelijke- en geestelijke vrijheid.

Wat doet een ademhalingssessie voor je gezondheid?
Het verbinden van de adem laat je de levensenergie direct ervaren. Je komt in contact met het verhaal en de wijsheid, van je lichaam. Het is de adem die voor bevrijding zorgt van de spanningen, weerstand en emoties. Zo kunnen diepe blijdschap en liefde ervaren worden. Het brengt je bij Heelheid in jezelf.

Ervaring:

Ik heb bij Karin Poorthuis na jaren van ziek zijn en veel problemen mijn rust, gezondheid, geluk, levenskracht en energie terug gevonden! Karin heeft me bij de hand genomen in mijn leven op het moment dat ik geen raad meer wist hoe ik verder moest. Ik ben blij dat ik gegaan ben want ik heb er nog elke dag plezier van en kijk nu op een andere manier naar de wereld om me heen. Na een sessie ga ik dan de deur uit: herboren en uitgerust, weer schoon en helder.

Voice Dialogue geeft zicht op Jezelf

Voice Dialogue betekent letterlijk stemmendialoog en is ontwikkeld door Hal en Sidra Stone.Deze werkvorm helpt je bewustzijn te krijgen over wie je werkelijk bent. We gaan er tijdens het werken  met deze techniek vanuit dat ieder mens uit meerdere delen bestaat. Tijdens onze opvoeding hebben we bepaalde delen (karaktereigenschappen) ontwikkeld en denken vervolgens dat dit is wie we zijn. Je kunt daarvoor denken aan het perfectionistische, de vader/moeder, de extroverte of het creatieve deel in je. Van de delen die je goed kent gaan we tijdens het werken met Voice Dialogue de sterke en zwakke kanten in kaart brengen. Dit geeft je al een veel ruimere kijk op jezelf. 

Heelheid
We zijn allesomvattend en hebben vaak geen weet van wat we allemaal  tot onze beschikking hebben. We gaan verder met het leren kennen van die delen waar we niet of nauwelijks contact mee hebben. Dit zijn de kwaliteiten waarvan we dachten dat anderen ermee behept waren. We worden ons zo steeds meer bewust van al onze mogelijkheden. We komen steeds meer in contact met wie we in wezen zijn. Nu we veel meer van onze kwaliteiten kennen, kunnen we afhankelijk van de situatie  bewust kiezen welk deel we inzetten en reageren we niet meer automatisch. Het leven komt in onze eigen handen te liggen, we zijn een vrijer mens geworden.

Relaties
We kunnen ons storen aan bepaalde karaktertrekken van onze partner, baas, vriend, ouders of kind. Ze kunnen ons soms tot het uiterste drijven en we willen dan dat zij ophouden met dat ‘vervelende’ gedrag. Met Voice Dialogue leer je dat de mensen om ons heen onze spiegel zijn. Dat wat we in hen veroordelen gaat over dat wat we veroordelen in onszelf. Het zijn onze verstoten kanten waar we zicht op krijgen, en het mooie is dat we hier zelf aan kunnen werken. Het gevolg is dat de ander door jouw innerlijke groei  dan voortaan mag zijn wie hij is en dat jij nu in je hart kunt blijven tijdens de ontmoeting.

Ervaring

Het is ongelooflijk mooi hoe Karin in staat is me te wijzen op 'mezelf', me in de spiegel laat kijken en helpt ontdekken. Helpt me niet te verschuilen achter excuses en onder ogen te zien wat er is. En vervolgens ondersteunt ze in de vertaling naar de praktijk van alle dag. Kortom, het werk met Karin zorgt voor een bijzondere en erg waardevolle toevoeging in mijn persoonlijke ontwikkeling!

 

 

Massage ontspant

Bij polariteitsmassage gaan we onze levensenergie stimuleren en in balans brengen. Wanneer we onszelf niet fit voelen, moe of uit balans zijn, is dat terug te vinden in een geblokkeerde energiestroom. Als de energie ergens geblokkeerd raakt wordt die plaats meestal als gevoelig of pijnlijk ervaren.

Tijdens de massage richten we ons op het opheffen van energieblokkades zodat de natuurlijke doorstroming weer kan plaatsvinden. We gaan daarbij uit van het helende vermogen van het lichaam. Gedurende de massage blijf je met je aandacht onder de masserende handen. Je staat stil bij jezelf en krijgt meer contact met wat er in je leeft. Het is een zachte maar diepgaande massage waardoor een gevoel van ontspanning, innerlijke rust en vrede kunnen ontstaan. Je kunt jezelf weer als Heelheid ervaren.

Verder kan gewerkt worden met babymassage en intuïtieve massage.

White Willow stimuleert je levensenergie met een polariteitsmassage.