Agenda

Hieronder vind je de data en een korte beschrijving van de activiteiten worden aangeboden. Ik hoop je in de (nabije) toekomst te mogen verwelkomen!

Mindfulness, Yoga

Mindfulness

Gewoonlijk laten we ons meevoeren met al onze gedachten en emoties. Je concentreren, bv op je in- en uitademhaling, helpt je om je bewust te worden van dat wat je aan het doen bent. Dan ontstaat de mogelijkheid om voor iets anders te kiezen. We kunnen werkelijke aandacht ontwikkelen voor dat wat het leven ons te bieden heeft en gelukkig zijn met alles wat we doen. Om dat te ontwikkelen werken we met allerlei vormen van geleide-meditatie. Ook doen we lichaams-oefeningen die het weefsel, de spieren en organen van nieuwe energie voorzien, terwijl ook de wilskracht en concentratie worden ontwikkeld. We leren te luisteren naar onszelf.

Start in september op di en do avond in Helenaveen

Ontspanning

Ontspanning

Neem tijd om stil te staan bij jezelf. We gaan aan de slag om lichaam en geest te laten ontspannen. Je leert weer luisteren naar wat je nodig hebt. Als jij goed in je vel zit zal niet alleen jouw levensgeluk toenemen maar ook dat van iedereen om je heen. We doen energieoefeningen waarbij je totaal ontspant en je weer oplaadt met nieuwe energie. Verder werken we met lichaams- en ontspanningsoefeningen zodat je leert hoe je vanuit ontspanning in het dagelijks leven kunt functioneren.

Start in september op ma en woe ochtend in Helenaveen

Workshop

Verdiepingsmodule

Een jaarprogramma waarin je steeds een dag  of een weekend de tijd neemt om je samen met anderen te verdiepen in je eigen bewustwordingsproces. We doen dit aan de hand één van de volgende thema's:

  • Het pad van de man/vrouw
  • Contact met de natuur
  • Inzicht in Rouw
  • Een dag met stilte
  • Energie en chakra's

zaterdag en zondag 12/13 oktober 

'Stilte in de Natuur'

voor meer info zie workshops